Poštnina

ZAGOTOVLJENA DOSTAVA DO BOŽIČA

Zagotavljamo Vam dostavo pred Božičem! Če naročite svoja božična darila do 20 decembra do 8:00 ure zjutraj, Vam jih bodo dostavili pod božično drevesce do 23. decembra. Vesele praznike brez nepotrebnega hoho Vam želi Wayfarer!

 

CENA DOSTAVE IN PLAČILO

Pri vrednosti naročila nad 50,00 EUR je dostava brezplačna. V ostalih primerih poštnina znaša 4 €. Pri prevzemu na sedežu podjetja je možno plačilo. Pri tem ne nastanejo dodatni stroški.

DOSTAVA

Rok dobave izdelkov, ki so na zalogi, je 3 delovne dni za dostavne naslove v Sloveniji. Vsak izdelek iz spletne trgovine je dostopen v razumljivem roku. Rok dobave izdelkov, ki niso na zalogi je do 5 dni. Uporabnik lahko ob oddaji nakupnega naročila določi enega od naslednjih načinov prevzema izdelkov: kurirska dostava z odkupnino oz. plačilo po povzetju, osebni prevzem na sedežu trgovine. Osebni prevzem je mogoč na sedežu prodajalne, t.j. Trg MDB 10, 1000 Ljubljana.

NAČIN DOSTAVE

DOSTAVNA SLUŽBA GLS

  • Dostavo izdelkov vršimo preko dostavne službe GLS Slovenija. Rok dobave izdelkov, ki so na zalogi, je 3 delovne dni za dostavne naslove v Sloveniji. Rok dobave izdelkov, ki niso na zalogi je do 5 dni.
  • Pred dostavo paketa vas bo kurir poklical in se dogovoril z vami o načinu dostave. Paket vam lahko dostavi na domači naslov ali pa v katero izmed Parcel Shop enot ali Paketomat-ov, kjer paket prevzamete sami. V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo GLS kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki.
  • Prodajalec ni odgovoren za zamudo.

OSEBNI PREVZEM

  • Naročila lahko prevzamete osebno na naslovu Trg MDB 10, 1000 Ljubljana. Vsak delovnik med 08:00 in 16:00 uro. Kupnino lahko ob osebnem prevzemu plačate z gotovino ali z bančno kartico. Pri tem ne nastanejo dodatni stroški. Ko bo vaše naročilo pripravljeno za prevzem boste o tem obveščeni po e-pošti ali po telefonu. Prikaži lokacijo trgovine na zemljevidu
  • Prikaži lokacijo podjetja na zemljevidu

NAČIN PLAČILA

Trgovec uporabniku omogoča naslednje načine plačila nakupa izdelkov iz spletne trgovine wayfarer.si:

  • Gotovinsko plačilo, ob osebnem prevzemu v fizični prodajalni Wayfarer na naslovu Trg MDB 10, 1000 Ljubljana.
  • Plačilo z bančno kartico, ob osebnem prevzemu v fizični prodajalni Wayfarer na naslovu Trg MDB 10, 1000 Ljubljana.
  • Plačilo po povzetju, kurirju dostavne službe GLS.