×

Registracija

Podatki o profilu

Podatki za prijavo

ali prijava

Ime je obvezno!
Priimek je obvezen!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
E-mail je obvezen!
This email is already registered!
Robot detected, account not created.
Geslo je obvezno!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Pogoji in določila so obvezni!
Email ali geslo sta napačna

Zapana

Zapana je moška modna blagovna znamka, ustanovljena leta 2018. Prizadeva si, da bi se uprla trendom »hitre mode« in ponuja vrsto modnih oblačil, ki združujejo moška tradicionalna oblačila z izvirnimi dodatki. Način, na katerega ta blagovna znamka išče kupce, je ponudba nekonvencionalnega pristopa k modi in je popolnoma primerna za moške, ki se želijo brezčasno in elegantno obleči, ne da bi se držali staromodnih standardov kot tudi da zagotavlja maksimalno udobje.

Zapana išče svoje dobavitelje in proizvajalce po vsej EU, zlasti iz lokalnih ali družinskih podjetij, ki sledijo tradicionalnim postopkom izdelave v zvezi s poslovno etiko. Zapana zagotavlja udobje v obliki popolnoma ročno izbrane ponudbe, ki jo je enostavno kombinirati in oddaja brezčasen in eleganten videz.

Ombre

ko se poslovno partnerstvo spremeni v prijateljstvo”

Ombre Clothing je poljska modna znamka, ki jo je leta 2008 ustanovilo pet poljskih modnih navdušencev. Začeli so kot maloprodajni trgovci z oblačili za moške in ženske in skozi čas je blagovna znamka rastla in se razvijala. Ombre se je kasneje odločil, da bo odstranil ženski del svoje ponudbe in se osredotočil izključno na brezčasno moško modo. In takrat so se pojavili najbolj ikonski izdelki, ki so večinoma še vedno na voljo v naši ponudbi. Ta modna blagovna znamka je eden glavnih stebrov naše spletne trgovine. Njegovo edinstvenost, ki izvira predvsem iz kakovostnega materiala in vzorca ali barvne raznolikosti, dopolnjuje pristen videz. Na ta način lahko vsak kupec najde točno to, kar mu ustreza. Ombre je uspel najti uspešno pot v skoraj vse kategorije v naši ponudbi. Od jop, jogger hlače skozi jakne vse do moških suknjičev ali plaščev.

Torej, če ste eden izmed ljudi, ki potrebujejo popolnoma prilegajoč suknjič, medtem ko upate na udobje po dostopni ceni, je Ombre vaš jackpot! Še en zelo pogost vidik je slim fit kroj, ki popolnoma poudari vse tipe telesa. Ne glede na to, ali greste v mesto, na poslovno srečanje, v gledališče ali na maturitetne izpite, mora biti Ombre vaša prva in edina izbira!

Many Mornings

Dva v paru ampak popolnoma različna - to je tisto, zaradi česar so nogavice Many Mornings edinstvene. Nekatere so res nore, nekatere malo manj, vendar bodo zagotovo začinile vašo garderobo in vas izpostavile, da boste v središču pozornosti. Blagovno znamko sta ustanovila Adrian Morawiak in Macej Butowski v poljskem mestu Aleksandrów dódzki. Še naprej so v družinski tradiciji, saj podjetje Adrianovih staršev izdeluje nogavice že več kot 25 let. Še vedno prihajajo do novih in ustvarjalnih vzorcev in še to, da se 5% vsakega nakupa podari dobrodelnim organizacijam in ljudem.

Vasky

Češko blagovno znamko iz Zlína je leta 2016 ustanovil takratni 18-letni Václav Staněk, ki ga je kakovostna obutev navdušila že pred srednjo šolo. "Vasky na nogah in v srcu" - to je njihov moto. Enostavne in ostre linije, minimalističen videz in neobičajne barvne kombinacije. Lastnosti Vaskyja najbolj cenijo ljudje, ki potujejo po svetu. Med proizvodnjo čevljev, jih polijejo z lastno željo po raziskovanju in potovanju, zato tudi ti čevlji želijo videti celoten svet. Verjamejo, da se bodo izkazali kot dragocen spremljevalec na vaših lastnih avanturah in doživetjih, kamorkoli potujete. Upajo, da bo Vasky nekega dne potoval po celem svetu. Prav tako so na svojih spletnih straneh postavili slike ljudi, ki nosijo Vasky na potovanjih po Evropi in po celem svetu.

Just Rhyse

Da se zabavate in živite polno življenje - to je moto Just Rhyse. To blagovno znamko je leta 2016 ustanovila ena največjih uličnih in hip-hop e-trgovin DefShop v Berlinu v Nemčiji. Kosi Just Rhyse so raznoliki in povezujejo na videz nepovezljive. Blagovna znamka se predstavlja kot odprta za nove ljudi in kulture in izkoristi vsako priložnost, ki jo dobi za dosego tega cilja.

Dangerous DNGRS

Blagovno znamko Dangerous DNGRS je leta 2016 ustanovila ena največjih uličnih in hip-hop e-trgovin DefShop v Berlinu v Nemčiji. Upor je tisto, za kar si prizadevajo. Svoj pristop k življenju skušajo razglasiti z nenasilnim, a še vedno zelo preudarnim načinom - želijo spodbuditi reakcijo v svojih strankah, pa tudi upor in temeljit razmislek o kritičnih vprašanjih in problematikah. Blagovna znamka rada provocira in se bori proti političnim, kulturnim in mainstream medijem. Individualnost je izjemno pomembna, glavne barve pa so črna, rdeča in oljčna. Blagovna znamka Dangerous DNGRS je tesno povezana tudi z nemško hip-hop sceno. Podpira tako mlade talente kot uveljavljene glasbenike, prinaša nove trende in podpira koncerte in turneje.

Attention,

unfortunately our new system does not remember your old password, but do not despair!

Your new password will arrive in the e-mail.