Začetnik
Denar, porabljen v zadnjih dveh letih ≥ 0 €

  • takojšnji popust na izdelke - 3 %

Bronaste
Denar, porabljen v zadnjih dveh letih > 120 €

  • takojšnji popust na izdelke - 5 %
  • brezplačna dostava nad 20€

Srebrne
Denar, porabljen v zadnjih dveh letih > 200 €

  • takojšnji popust na izdelke - 7 %
  • brezplačna dostava nad 20 €

Zlate
Denar, porabljen v zadnjih dveh letih > 400 €

  • takojšnji popust na izdelke - 10 %
  • brezplačna dostava nad 20 €

SI ŽELITE PRIDOBITI STALNI POPUST NA WAYFARER.SI?

Registracija ni samo redni odmerek novic, ampak tudi doživljenjski popusti! Vsak nov registriran uporabnik bo samodejno prejel popust, popust se glede na količino nakupov povečuje. Vse nakupe v naši spletni trgovini evidentiramo in seštevamo. Več kupite, večji popust imate. Naše zveste kupce delimo v več skupin.

IN KAKO JE Z BREZPLAČNO POŠTNINO?

Kako lahko dobite brezplačno poštnino pri nas? To je res enostavno! Vse kar morate storiti je, da se registrirajo in naročite v skupni vrednosti nad 120 €. Nato bo naš sistem samodejno preusmeril vaš račun na Bronasto stranko, kar pomeni, da vam ne bo nikoli več zaračunana poštnina (pri nakupu nad 20€), poleg tega boste lahko kupovali tudi z doživljenskim popustom! Biti zvest se preprosto splača pri nas.

PRAVILA PROGRAMA ZVESTOBE

1. Program je namenjen registriranim končnim naročnikom. Registracija se lahko opravi s strani končnega kupca za nakupovanje v naši e-trgovini, pred sklenitvijo naročila.

2. Da bi imeli ugodnosti programa zvestobe, morate opraviti vse naloge po prijavi.

3. Trenutno skupno vsoto vseh naročil po prijavi boste našli v rubriki "Moja naročila".

4. Ob aktivaciji bronastega, srebrnega ali zlatega računa vas bomo o tem obvestili po e-pošti. Po prijavi v e-trgovino boste samodejno prejeli boljše cene.

5. Pridržujemo si pravico, da spremenimo katero koli pravilo in nagrado programa zvestobe.

Z registracijo boste pridobili ne le popoln pregled nad vašim naročilom in informacije o prihajajočih promocijah in popustih, ampak tudi priložnost za nakup po zelo konkurenčnih cenah.

Zvestoba se splača!

ZAČETNIK

Dobrodošli v družini Wayfarer! Od zdaj naprej, kot nova registrirana stranka, pri nas kupujete s popustom v višini 3% (ponudba velja samo za izdelke, ki niso znižani). Vsi nakupi v naši spletni trgovini se evidentirajo in seštevajo. Ko skupni znesek naročil doseže vrednost 120 € boste napredovali v bronasto stranko. Kot bronasta stranka boste imeli tudi brezplačno poštnino pri nakupu nad 20€.
Poraba se splača!

BRONASTE STRANKE

Račun bronaste stranke se aktivira po skupni nabavni vrednosti 120 € in pri vseh nadaljnih nakupih prejmete stalni 5% popust na vse izdelke in brezplačni dostavi pri nakupu nad 20€.

SREBRNE STRANKE

Račun srebrne stranke se aktivira po skupni nabavni vrednosti 200 € in pri vseh nadaljnih nakupih prejmete stalni 7% popust na vse izdelke in brezplačni dostavi pri nakupu nad 20€.

ZLATE STRANKE

Račun zlate stranke se aktivira po skupnem nakupu v vrednosti 400 € in pri vseh nadaljnih nakupih prejmete stalni 10% popust na vse izdelke in brezplačni dostavi pri nakupu nad 20€.

Search engine powered by ElasticSuite