Poštnina

Cena dostave in plačilo

Pri vrednosti naročila nad 50,00 EUR je dostava brezplačna. V ostalih primerih poštnina znaša 4 €. Pri prevzemu na sedežu podjetja je možno plačilo. Pri tem ne nastanejo dodatni stroški.

 

Dostava

Rok dobave izdelkov, ki so na zalogi, je 3 delovne dni za dostavne naslove v Sloveniji. Vsak izdelek iz spletne trgovine je dostopen v razumljivem roku. Rok dobave izdelkov, ki niso na zalogi je do 5 dni. Uporabnik lahko ob oddaji nakupnega naročila določi enega od naslednjih načinov prevzema izdelkov: kurirska dostava z odkupnino oz. plačilo po povzetju, osebni prevzem na prevzemnem mestu. Osebni prevzem je mogoč na prevzemnem mestu, t.j. Trg MDB 10, 1000 Ljubljana.

 

Način dostave

DOSTAVNA SLUŽBA GLS

  • Dostavo izdelkov vršimo preko dostavne službe GLS Slovenija. Rok dobave izdelkov, ki so na zalogi, je 3 delovne dni za dostavne naslove v Sloveniji. Rok dobave izdelkov, ki niso na zalogi je do 5 dni.
  • Pred dostavo paketa vas bo kurir poklical in se dogovoril z vami o načinu dostave. Paket vam lahko dostavi na domači naslov ali pa v katero izmed Parcel Shop enot ali Paketomat-ov, kjer paket prevzamete sami. V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo GLS kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki.
  • Prodajalec ni odgovoren za zamudo.

OSEBNI PREVZEM

  • Naročila lahko prevzamete osebno na naslovu Trg MDB 10, 1000 Ljubljana. Vsak delovnik med 08:00 in 16:00 uro. Kupnino lahko ob osebnem prevzemu plačate z gotovino ali z bančno kartico. Pri tem ne nastanejo dodatni stroški. Ko bo vaše naročilo pripravljeno za prevzem boste o tem obveščeni po e-pošti ali po telefonu. Prikaži lokacijo prevzemnega mesta na zemljevidu
  • Prikaži lokacijo podjetja na zemljevidu

 

Način dostave

Trgovec uporabniku omogoča naslednje načine plačila nakupa izdelkov iz spletne trgovine wayfarer.si:

  • Gotovinsko plačilo, ob osebnem prevzemu na prevzemnem mestu Wayfarer na naslovu Trg MDB 10, 1000 Ljubljana.
  • Plačilo z bančno kartico, ob osebnem prevzemu na prevzemnem mestu Wayfarer na naslovu Trg MDB 10, 1000 Ljubljana.
  • Plačilo po povzetju, kurirju dostavne službe GLS.