Poštnina

Zagotovljena dostava do Božiča

Ne glede na to, kako napet je čas pred Božičem, še vedno lahko veliko naredimo! Na primer jamčimo, da bodo vaša naročila dostavljena do Božiča, če naročilo oddate do 19.12.2017.

 

Cena dostave in plačilo

DOSTAVLJALEC POŠTNINA IN PLAČILO PO POVZETJU
Dostavna služba GLS 4 €
Osebni prevzem brezplačno

Plačilo z bančnim nakazilom na TRR ni možno. 

Pri vrednosti naročila nad 75,00 EUR je dostava brezplačna.

 

Dobavni rok

Vse je na zalogi. Naročila oddana do 8:30 pošljemo še isti dan, naročila oddana po 8:30 odpošljemo naslednji delovni dan. Naročila oddana med vikendom odpošljemo v ponedeljek. 

Dostava pošiljke je v 3 delovnih dneh.

 

 

Način dostave

 

DOSTAVNA SLUŽBA GLS

  • Dostavo izdelkov vršimo preko dostavne službe GLS Slovenija. Rok dobave izdelkov, ki so na zalogi, je 3 delovne dni za dostavne naslove v Sloveniji.
  • Pred dostavo paketa vas bo kurir poklical in se dogovoril z vami o načinu dostave. Paket vam lahko dostavi na domači naslov ali pa v katero izmed Parcel Shop enot ali Paketomat-ov, kjer paket prevzamete sami. V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo GLS kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki.
  • Prodajalec ni odgovoren za zamudo.

OSEBNI PREVZEM

  • Naročila lahko prevzamete osebno na naslovu Trg MDB 10, 1000 Ljubljana. Vsak delovnik med 08:00 in 16:00 uro. Kupnino lahko ob osebnem prevzemu plačate z gotovino ali z bančno kartico. Pri tem ne nastanejo dodatni stroški. Ko bo vaše naročilo pripravljeno za prevzem boste o tem obveščeni po e-pošti in po telefonu.
  • Prikaži lokacijo podjetja na zemljevidu

 

Možnost plačila

PLAČILO PO POVZETJU

  • Plačilo po povzetju dostavljalcu (kurirju).