Program zvestobe

REGISTRIRAJTE SE ZDAJ

Si želite pridobiti stalni popust na Wayfarer.si?

Registracija ni samo redni odmerek novic, ampak tudi doživljenjski popusti! Vsak nov registriran uporabnik bo samodejno prejel popust, popust se glede na količino nakupov povečuje. Vse nakupe v naši spletni trgovini evidentiramo in seštevamo. Več kupite, večji popust imate. Naše zveste kupce delimo v več skupin:

 

ZAČETNIKE

Dobrodošli v družini Wayfarer! Od zdaj naprej, kot nova registrirana stranka, pri nas kupujete s popustom v višini 3%. Vsi nakupi v naši spletni trgovini se evidentirajo in seštevajo. Ko skupni znesek naročil doseže vrednost 80,00€ boste napredovali v bronasto stranko.
Poraba se splača!

 

BRONASTE STRANKE

Račun bronaste stranke se aktivira po skupni nabavni vrednosti 80,00€ in pri vseh nadaljnih nakupih prejmete stalni 5% popust na vse izdelke.

 

SREBRNE STRANKE

Račun srebrne stranke se aktivira po skupni nabavni vrednosti 200,00€ in pri vseh nadaljnih nakupih prejmete stalni 7% popust na vse izdelke.

 

ZLATE STRANKE

Račun zlate stranke se aktivira po skupnem nakupu v vrednosti 400,00€ in pri vseh nadaljnih nakupih prejmete stalni 10% popust na vse izdelke.

 

PRAVILA PROGRAMA ZVESTOBE

1.  Program je namenjen registriranim končnim naročnikom. Registracija se lahko opravi s strani končnega kupca za nakupovanje v naši e-trgovini, pred sklenitvijo naročila.

2.  Da bi imeli ugodnosti programa zvestobe, morate opraviti vse naloge po prijavi.

3.  Trenutno skupno vsoto vseh naročil po prijavi boste našli v rubriki "Moja naročila".

4.  Ob aktivaciji bronastega, srebrnega ali zlatega računa vas bomo o tem obvestili po e-pošti. Po prijavi v e-trgovino boste samodejno prejeli boljše cene.

5.  Pridržujemo si pravico, da spremenimo katero koli pravilo in nagrado programa zvestobe.

Z registracijo boste pridobili ne le popoln pregled nad vašim naročilom in informacije o prihajajočih promocijah in popustih, ampak tudi priložnost za nakup po zelo konkurenčnih cenah.

ZVESTOBA SE SPLAČA!

REGISTRIRAJTE SE ZDAJ