Zakaj Wayfarer?

Ste naveličani poplav spletnih trgovin, ponarejenih popustov in dragih blagovnih znamk?

No, potem ste na pravem mestu. Ker si pri Wayfarerju prizadevamo za kompleksno pametno ponudbo moških oblačil po poštenih cenah.

Nimamo prostora za blagovne znamke, ki so pripravljene plačati več za svoj oglasni prostor. Izbiramo samo tiste, ki bodo prinesle dodano vrednost.

Poskrbimo, da je ravno pravšnja količina vsega in zbiramo stvari na preprost način, tako da lahko hitro najdete točno tisto, kar iščete.

Ali zapravite malo bogastvo za oblačila, pa še vedno nimate kaj obleči?

Našo ponudbo smo pripravili po principu modne garderobe, ki jo odpiramo za vas zdaj. Vsebuje osnovne elemente, ki jih je mogoče kombinirati na neskončne načine. Z zelo malo truda boste lahko ustvarili outfite, s pomočjo katerih boste uspeli v pomembnih življenjskih situacijah, naj bo to razgovor za službo, poroka ali prvi zmenek.

Želite najti svoj edinstven slog oblačil?

Naš pristop imenujemo eleganca v prostem slogu, ki jo podpiramo tudi z lastno kolekcijo oblačil pod blagovno znamko Zapana.

Wayfarer skupnost

Prinašamo vam gotovost, da se lahko zanesete na nas, ne glede na to, kakšna je vaša trenutna pot skozi vaše življenje. In zato smo ustvarili edinstven program zvestobe z ugodnostmi, ki bo vašo izkušnjo olajšal. Registrirajte se še pred prvim nakupom in takoj izkoristite znižane cene in brezplačen način dostave.

Sprehodite se pri nas po modni poti, z veseljem bomo vaš vodič.

Naše vrednote

Brezčasnost

Naša stalna ponudba osnovnih kosov prihaja iz moške tradicionalne garderobe. Zahvaljujoč pametni kombinaciji z modnimi dodatki in hkrati stilskimi, jih lahko spremenimo v brezčasne outfite, zasnovane tako, da bodo všeč sodobnim moškim vseh generacij.

Tim

Smo navdušen in zelo motiviran TIM in svoje delo opravljamo z ljubeznijo do ljudi in mode. Drug drugega spoštujemo, se zelo cenimo, pošteno igramo, zaupamo drug drugemu in držimo skupaj. Pridobili smo visok smisel za humor in pogosto preživimo čas skupaj tudi zunaj delovnega mesta. To nam daje vpogled v vpliv našega truda tako na našo ekipo kot tudi na vse vas.

Zaupanje

Nudimo poštene izdelke po poštenih cenah. In na enak način, ko skrbno izbiramo svoje izdelke, poskrbimo za vas. Odnosi so nam bistvenega pomena. Vse morebitne težave rešujemo z individualnim in aktivnim pristopom in nudimo možnosti rešitve. Zaupanje je ključ, ki ga skušamo graditi s pomočjo, skrbnostjo, partnerskim programom in ustvarjeno vrednostjo. Lahko se zanesete na našo dolgoletno podporo. Pokazali vam bomo najbolj modne kose in izbrali boste tiste, ki so vas najbolj navdušili.

Search engine powered by ElasticSuite